Biosfeer Groede teelt, produceert en is groothandel in "eigen" biologische tarwegrasproducten. U, als professionele klant, koopt dus rechtstreeks bij de boer. Dit heeft voordelen voor prijs en versheid. Als producent werken wij graag mee aan Uw sales-acties in de vorm van gratis of goedkoper product. Mocht U dat interesseren, neem dan contact met ons op.

Het verse tarwegras wordt altijd dagvers bij de klant aangeleverd, dat wil zeggen oogstdatum = leverdatum. De temperatuur van het afgeleverde gras is rond de 4°C. Als U wilt, dan kunnen we het verse gras enkele dagen voor U opslaan in de koeling. In dat geval kan er op verzoek een temperatuurs­registratie worden meegeleverd.

Alleen van op de boerderij geteeld tarwegras persen wij vers biologisch tarwegrassap voor professionele bedrijven. Na de oogst wordt het verse biologische tarwegras teruggekoeld en dezelfde dag nog geperst in de slowjuicer. Het hele proces is erop gericht om de temperatuur van het sap niet te laten stijgen, zodat het gehalte aan kostbare fytonutriënten maximaal blijft. Na het persen wordt het sap afgevuld in een medium naar keuze. U, als professionele klant, kan zelf de zakken, cans, flesjes en cupjes bij ons aanleveren.

Het verse sap wordt gechilled op 0°C en binnen 3 uur dagvers aangeleverd. Wilt U een langere houdbaarheid, dan kunt U kiezen voor ons ingevroren verse sap. Daarvoor wordt het verse sap direct na het persen flash-frozen. Dat wil zeggen dat het binnen enkele seconden wordt ingevroren. Door deze behandeling blijven de gevoelige fytonutriënten optimaal behouden, met ongeveer 90% van de kracht van vers.

Bedrijven kunnen een offerte voor groothandel aanvragen via infobiosfeer-groede.nl. We leveren alleen aan bedrijven met een geldig kamer van koophandel en BTW nummer. Na het versturen van uw aanvraag wordt binnen 24 uur uw KvK-nummer gecontroleerd. Na goedkeuring ontvangt u een bevestigingsmail waarna u kunt bestellen.